top of page
LOOKING FOR STYLE
NEW​​​
INSPIRATION?

  True Beauty

 

Avant-garde, kunstzinnige kapsels maken is ontzettend leuk om te doen en hoort bij het kappersvak, maar laten we wel wezen: dat is niet waar je dagelijks in je salon mee bezig bent. Natuurlijk maak je je klanten gelukkig met meesterlijk geknipt en gekleurd haar, maar het moet wel haar zijn dat ze met zelfvertrouwen kunnen dragen. Prachtig haar dat perfect past bij hun persoonlijkheid en hun unieke gezichtseigenschappen benadrukt. De natuurlijke look, neutrale kleurpaletten en strakke lijnen.

We noemen het true beauty. Dat zit 'm niet in huidskleur, kledingmaat, het aantal rimpels op je gezicht of de textuur van je haar. Nee, true beauty is die schoonheid die je uitstraalt wanneer je lekker in je vel zit. De beste, mooiste versie van jezelf, naar voren gebracht door een gepassioneerde, vakkundige kapper of kleurexpert.

 

 Het gaat om langdurige kwaliteit en eenvoudige luxe. Trouw zijn aan jezelf en je waarden is belangrijker dan ooit. Duurzame productie en ambacht spelen een belangrijke rol, evenals aandacht voor eerlijke, milieuvriendelijke materialen en authenticiteit.

Overlappende lengtes creëren veel textuur opvallende pony´s framen het gezicht en de nieuwe kleurtechniek balayage laat donkerbruine chocolade-tinten overlopen in bijvoorbeeld felkoper. De nieuwe looks zijn individueler dan ooit!

 

 “Blond refereert naar jeugdigheid en is al lange tijd een begeerlijke kleur. De kunst is om er ietsinteressants mee te doen. Wat is er zo uniek aan deze lijn? De nieuwe Ultimate Blonde-tinten kleuren het haar direct in en maken het lichter, om het zodoende meer detail en expressie te geven. Of je nu de voorkeur geeft aan stralend blond of een prachtig natuurlijk effect, deze kleuren passen bij ieders persoonlijkheid, haar- en huidtype.”

 

 

 

 

 

Natuurlijke Kleuringen

Wat kies jij?

Zalige Blond, Mooie bruin of Prachtige Grijs!

Blond refereert naar jeugdigheid en is al lange tijd een begeerlijke kleur. De kunst is om er iets
interessants mee te doen. 

Of je nu de voorkeur geeft aan stralend blond of een prachtig natuurlijk effect, deze kleuren passen bij ieders persoonlijkheid, haar- en huidtype.”

De bruintinten in deze sezioen zijn geïnspireerd op de robuuste puurheid van koffie - van geroosterde koffiebonen tot een perfecte espresso. Deze innovatieve, nieuwe kleuren combineren warme en koele karakters in één kleurnuance. Hierdoor ontstaan mooie, volle kleuren die een gevoel van luxe en rijkdom uitstralen. Belangrijk zijn ook de techniek en plaatsing van de kleuren zodat je opvalt door je ware zelf te zijn.

Kortom: op maat gemaakt en veelzijdig

Grijs zien wij overal. De kleur wordt niet langer geassocieerd met oma’s. Meer vrouwen zijn gestopt met het verbergen van hun grijze haren en jonge vrouwen – zonder natuurlijk grijze haren – gebruiken deze kleur als een modestatement. Een goed kapsel met een verfijnde grijze kleur maakt dat je er allesbehalve 10 jaar ouder uitziet.”

Addres

Dirigentplein 85a, 5642 KA Eindhoven

Contact

Tel. 040-2818057

  • Facebook
  • Instagram

Openingstijden

MA

gesloten

DI - VR

09:00 tot 17:30

ZA

09:00 tot 16:00

ZO

gesloten

bottom of page